За нас

Аз съм Светла Колева и искам да ви представя моя онлайн магазин, специализиран във вноса на висококачествена козметика и инструменти за груминг. Нашата цел е да предоставим на грумерите и собствениците на домашни любимци професионални продукти, които да отговарят на техните изисквания и да гарантират безупречни резултати.

“Професионалният ми път в кинологията започва преди повече от 15 години. През 2006 г. регистрирах своя развъдник към FCI и оттогава се занимавам с развъждане на померани и малки шпицове.

Кучетата отгледани в развъдника са победители в много международни изложби, спечелили са повече от 500 шампионски титли през цялата история на развъдник “Foxy Nose”. Сред тях са два европейски шампиона при малките шпицове, а преди няколко месеца най-новата звезда в дома ми “Foxy Nose Iridescent Pearl” спечели BISS на специализираната изложба в Белград, където съдия беше основателят на “Chriscendo pomeranians” - Christine Heartz.”

С годините придобих множество умения и опит в груминга. Член съм на Българската Груминг Асоциация и с гордост мога да кажа, че всяка година печеля наградата за породен груминг. През 2021 година достигнах още едно вълнуващо постижение, като се наредих на първо място на цялото шоу. Тези награди потвърждават моята постоянна работа и стремеж към съвършенство.

За да бъда винаги в крак с последните тенденции и методи в груминга, активно участвам в семинари, водени от известни преподаватели от цял свят. Това ми предоставя възможността да се обучавам и да разширявам своите знания от руски, украински, шведски и канадски специалисти. Всяко ново събитие ме вдъхновява и помага да развивам своите умения.

Защо избрах именно Tauro Proline?

За първи път тествах продуктите на Tauro Proline на един от последните семинари, които посетих и останах очарована от високото им качество и натуралните им съставки, но най-вече останах впечатлена от ефекта им. На няколко от демонстрациите бяха използвани комбинации от продукти, които работят изключително ефективно. 

Продуктите на Tauro Proline са професионални, специализирани решения от най-високо качество. Много от тях са създадени по уникални формули. Работата с козметични и други продукти е базирана на реален опит, защото Янита се занимава с кинология от повече от 30 години.

Съставките са един от най-важните аспекти, когато избирам най-добрата козметика за своя груминг салон. Те са почти изцяло естествени - етерични масла и екстракти и не съдържат никакви агресивни химикали и парабени. И последно, но не по важност е добре структурираната програма за грижа за козината. Всички необходими продукти са обособени в три стъпки: 1. дълбоко почистване, 2. специализирана грижа/функция и 3. фиксация.

Аз и моят екип подбрахме асортимента от продукти така че да подсигурим пълна програма за почти всяка порода. Ако все пак се чудите към коя комбинация от продукти да се насочите - пишете ни и ние с радост ще ви консултираме!